(Voorlopige) indeling jeugdteams seizoen 2024-2025

7 juni 2024 19:45

Met grote zorg heeft de Technische Commissie, in samenspraak met de leiders van dit seizoen en de Jeugdcommissie de voorlopige teamindelingen samengesteld.

Bekijk hier de indelingen

Zijn er vragen of opmerkingen, stuur een e-mail naar [email protected].

We kunnen niet aan alle wensen voldoen

Zoals gezegd zijn de teams met grote zorg samengesteld. Mede op basis van het digitaal evaluatieformulier, is rekening gehouden met zoveel mogelijk wensen van elke speler/speelster individueel. Helaas is het onmogelijk met alle wensen rekening te houden. Er zijn veel factoren waar wij mee te maken hebben. De belangrijkste reden waarom het maken van een indeling lastig was dit jaar is het aantal beschikbare spelers/speelsters in een aantal leeftijdscategorieën. Ook vanuit de KNVB zijn er elk seizoen nieuwe regels waar wij ons aan moeten houden. En soms hebben we een belang vanuit de club om bepaalde keuzes te maken. Zoals gezegd is met zoveel mogelijk wensen rekening gehouden maar was het een grote uitdaging dit keer.

Word jij ook vrijwilliger?

Er zijn nog een aantal teams waar we nog (extra) ondersteuning nodig hebben, zeker waar op dit moment nog géén, of slechts één of twee, begeleiders benoemd zijn. Wil jij iets doen bij een team? Kom jij ons jeugdkader versterken? Meld je aan via [email protected]. Je krijgt daar ontzettend veel voldoening van. Niets mooier dan onze jeugdleden te ondersteunen bij het trainen en spelen van wedstrijden, en eventueel bij het organiseren van teamactiviteiten.

Spelers/speelsters kunnen zich nog aanmelden

Ken jij nog iemand die graag (weer) wil gaan voetballen? Aanmelden kan altijd, heel eenvoudig online, https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBJS21R. Wij maken gebruik van het officiële aanmeldformulier van de KNVB. Of laat een mail sturen naar [email protected] om straks als de trainingen starten eerst een paar trainingen op proef mee te doen.

Informatieavond ouders

Net als voorgaande jaren willen we ook aan het begin van komend seizoen alle ouders bijpraten over een aantal zaken binnen de club. Wij nodigen alle ouders uit voor een informatieve bijeenkomst op woensdag 18 september 2024, 19.30 uur in de kantine op sportpark De Meeren.

Bron: Technische Commissie