Emma Volleberg maakt overstap naar MVV

6 mei 2024 17:30

Onze talentvolle keepster Emma Volleberg maakt komend seizoen de overstap naar MVV. De jeugdige speelster gaat uitkomen voor MVV MO17-1, dat al 2 seizoen goed meedraait in de Divisie Zuid. Een mooie kans voor Emma die dit seizoen al de nodige wedstrijden heeft gekeept bij Vrouwen 1.

Contact met MVV

Vorig seizoen speelde ons talentvolle meidenteam MO17-1 in fase1 van de competitie tegen MVV MO17-1. De allereerste thuiswedstrijd van MVV MO17-1 ooit was in stadion De Geusselt en onze meiden waren de tegenstander. Onder grote belangstelling wisten de meiden uit Maastricht met 4-1 te winnen. Vooral in de 2e helft maakte onze meiden het MVV knap lastig.

In de thuiswedstrijd werd er met veel lef gespeeld maar ook in die wedstrijd kwam MVV als winnaar uit de bus, 0-3. Onze meiden kregen de nodige complimenten van de trainster en leiders van MVV en de contacten waren gelegd. Die contacten hebben er ook toe geleid dat Fortuna Sittard vrouwen om de hoek kwam kijken en er hebben al een aantal gesprekken over samenwerking plaatsgevonden.

Trots

We zijn dan ook trots dat MVV weer op de lijn kwam en informeerde naar de ontwikkeling van Emma, die nog steeds in beeld was bij MVV. Het huidige MO17-1 elftal van MVV is een opleidingselftal voor de vrouwen van Fortuna Sittard. Voor Emma een mooie kans om zich te laten zien volgend seizoen en wie weet waar dat gaat eindigen. En lukt het niet om uiteindelijk door te stoten naar de beloftes of het 1e vrouwenelftal van Fortuna, dan is Emma natuurlijk altijd weer welkom bij onze club.

We wensen Emma in ieder geval heel veel succes en we gaan haar zeker volgen en ook wel eens een wedstrijd kijken.

Onze meiden en vrouwen

Wil jij ook deel uitmaken van één van onze talentvolle meiden- of vrouwenteams? Stuur een mail naar [email protected] of [email protected] en dan ben je van harte welkom om al eens een keer mee te trainen. We zien je graag komen.