Reanimatiecursus bij VV Baarlo 8 maart a.s. - Voetbalvereniging Baarlo

Reanimatiecursus bij VV Baarlo 8 maart a.s.

27 februari 2023 21:30


Door de coronapandemie heeft al enkele jaren geen (herhalings)cursus meer kunnen plaatsvinden voor de vrijwilligers die als BHV'er fungeren bij de club. Dat wordt echter binnenkort weer opgepakt. Er is een cursusavond ingepland op woensdag 8 maart a.s. van 19.30 uur tot ca. 22.00 uur. Voor de huidige én nieuwe BHV'ers in spé. Er hebben zich al een aantal deelnemers gemeld. Nu jij nog, meld je snel aan! Meer info, lees verder!

20190418_reanimatiecursus.jpgDe vereniging beschikt zoals bij de meesten bekend over een AED-apparaat én niet onbelangrijk een aantal leden bij de club die als opgeleid BHV'er geoefend zijn in de bediening ervan alsmede in reanimatie in het algemeen. Een deel van deze vrijwilligers is of al gecertificeerd EHBO'er (als lid van de EHBO-vereniging) of BHV'er (via het werk bijvoorbeeld). De overige BHV-vrijwilligers zijn intern opgeleid bij de club. 

Naast de leden die al op de BHV-lijst staan verwelkomen we ook graag nieuwe leden op deze instructieavond die bij VV Baarlo als BHV'er willen fungeren. De cursus is namelijk ook zeer geschikt voor beginners. Voorkennis is niet noodzakelijk. Een niet te verwaarlozen voordeel is dat hetgeen men leert ook toepasbaar is buiten de club, zoals bijvoorbeeld in huiselijke kring of elders als zich ongevallen voordoen.

De instructieavond wordt net als enkele jaren geleden weer georganiseerd en gedoceerd door Jacques Boonen, onze verzorger bij de herenselectie, die zich als gediplomeerd instructeur wederom belangeloos aangeboden heeft om de (herhalings)cursus te verzorgen. 

Heb je (weer) interesse, aarzel niet en meld je aan bij Jacques Boonen: Jacques.boonen@kpnmail.nl. Daar kun je ook terecht voor nadere informatie.