Voorlopige indeling jeugdteams - Voetbalvereniging Baarlo

Voorlopige indeling jeugdteams

15 juli 2022 12:30


Nu alle examens en proefwerkweken achter de rug zijn kunnen we de voorlopige teamindelingen publiceren. Er is door een aantal coördinatoren weer veel tijd in gestopt. Bij een aantal teams zoeken we nog ondersteuning om trainingen te verzorgen en wedstrijden te begeleiden als coach/grensrechter. Meld je aan, je krijgt er veel voldoening voor terug.

Zoals gezegd zoeken we voor een aantal teams nog ondersteuning, met name bij de teams waar nu nog maar 1 of 2 begeleiders staan genoemd. Meld je aan en pak een begeleidersrol bij een team als coach, trainer, grensrechter of 'regelaar'. Als club proberen we zoveel mogelijk te regelen, maar elke team heeft vrijwilligers nodig voor een leuk seizoen. Dus meld je aan via tc@vvbaarlo.nl, je gaat er geen spijt van krijgen.

Mocht je verder nog vragen hebben over de indeling, stuur dan ook een mail naar tc@vvbaarlo.nl. We hebben weloverwogen keuzes gemaakt maar we kunnen niet altijd aan alle wensen van iedereen tegemoet komen. Waarvoor hopelijk begrip.

Dinsdag 6 september praten we graag alle ouders bij over de gang van zaken bij onze club. Maar ook zeker de wijzigingen vanuit de KNVB, want er is best veel veranderd voor komend seizoen, vooral bij de jongens en meiden vanaf 13 jaar en ouder. Dus zet in de agenda, dinsdag 6 september, 19.30 uur op sportpark De Meeren. De koffie staat voor je klaar!

Bekijk de voorlopige teamindeling jeugd seizoen 2022-2023