Supergezellige en drukbezochte Vrienden van VV Baarlo-dag

6 mei 2022 20:15

Zaterdag 23 april jl. was het eindelijk na twee en een half jaar weer zo ver, een echte Vrienden van VV Baarlo dag! De start begon met een middagje schieten bij de Baarlose schutterij en werd na de maag gevuld te hebben met livemuziek van de band "We Two" feestelijk voortgezet in de eigen clubkantine. Een heel goede opkomst en zeer geslaagde dag weer.

"Bölkes sjeete" en magie beleven
Vroeg in de middag verzamelden alle vrienden en vriendinnen zich bij de Schutterij in Baarlo. Het zonnetje was aanwezig, het bier vloeide rijkelijk en iedereen was enthousiast over het 'bölkes' schieten. Een groep van meer dan 80 vrienden werd verdeeld in teams van 6. Hierdoor kreeg iedereen de kans om te schieten. Uiteindelijk streden de beste teams tegen elkaar. Deze mannen mochten zich Koning van het Vrienden van VV Baarlo schieten noemen. Daar hoorde natuurlijk een kroontje en medaille bij uitgereikt door Marit. Heren nogmaals gefeliciteerd met deze prachtige overwinning!

Tussendoor werden de vrienden aardig in de luren gelegd door 'magisch entertainer' Brandon Smeets. Prachtig wat deze man allemaal kan. Schutterij en Brandon bedankt voor het vermakelijke middagprogramma!

20220423-Collage1_Vriendenvandag-1.jpg

Frietkot, vuurvreter en Belgische rock

Na genoeg biertjes genuttigd te hebben bij de schutterij, zijn we verder gegaan bij de club. Hier stond Potato Delicious klaar met de lekkerste friet en snacks uit de regio. Daar werd van genoten! Zelfs hier was een winnaar met een record van 7 snacks. Chapeau!

DSC_3979.jpg

Toen door naar de feestavond. Er werd gestart met een presentatie van de financiële cijfers, status van reeds gedane investeringsdoelen en tot slot de nieuwe investeringsprojecten ter keuze aan de Vrienden van VV Baarlo. Er werd door de aanwezigen massaal gestemd op extra bankjes langs het veld en een speeltoestel voor jong en oud. Mooie initiatieven die we gaan realiseren de komende maanden. Nadat Niek klaar was met zijn praatje, kon de band 'We Two' uit Maaseik zijn debuut maken in onze voetbaltempel! Dit resulteerde in een supergezellige avond met dansen, zingen, springen, veel drank en tussendoor nog een 'vuurvreter' als extra entertainment.

20220423-Collage2_Vriendenvandag-1.jpg
Alle vrienden bedankt dat jullie er waren. Het was een zeer geslaagde dag!
Alle vrijwilligers bedankt voor het ondersteunen vandaag! Zonder jullie was het niet gelukt!

Meer foto's

Bron: WG Vrienden van VV Baarlo