Oliebollenactie VV Baarlo en hoofdsponsor Marc Fleuren

8 oktober 2021 9:00

De coronamaatregelen worden steeds meer losgelaten en het is weer tijd voor actie….en wel een oliebollenactie in samenwerking met hoofdsponsor Bakkerij Marc Fleuren in kader van "Sintermerte" (7 nov.).

Samenwerking met Bakkerij Fleuren

In de afgelopen twee coronaseizoenen is onze hoofdsponsor Bakkerij Fleuren achter onze club blijven staan en heeft Marc Fleuren zelfs het sponsorcontract met een jaar verlengd. Hier zijn we erg verheugd over en we willen daarom graag iets terugdoen. We hebben de handen in elkaar geslagen en het plan uitgewerkt om voor de aankomende "Sintermerte" ( Sint Maarten 7 november) een oliebollenactie op te zetten. We vragen de jeugd om de komende twee weken in hun familie-, vrienden en kennissenkring oliebollen te verkopen, welke in het weekend van 6 november afgehaald kunnen worden. Het gave aan deze actie is dat de jeugd zelf geld inzamelt voor de aanschaf van extra trainingsdoelen, een grote wens van vele jeugdleiders. Daarnaast wacht het team dat de meeste oliebollen verkoopt een spectaculaire verrassing.

Stap 1

In het begin van week 41 krijgen de jeugdleden na de training een bestelformulier mee. Op dit formulier wordt vastgelegd aan wie hij/zij oliebollen heeft verkocht en natuurlijk hoeveel. Week 41 en 42 (11 t/m 24 oktober) zijn de verkoopweken. Zorg ervoor dat je de oliebollen ook meteen afrekent.

Stap 2

Op zaterdag 23 oktober (speeldag competitie) kunnen de bestelformulieren (incl. het geld) ingeleverd worden in de kantine. Als een leider er voor kiest om de lijsten vooraf te verzamelen, zodat hij/zij dit op zaterdag 23 oktober kan inleveren dan is dat geen enkel probleem.

Stap 3

Op zaterdag 6 november (speeldag competitie) kunnen de bestellingen in de kantine opgehaald worden en bij de kopers worden afgeleverd. Op 7 november heeft de stichting kinderfeesten de optocht voor Sint Maarten gepland staan.

We realiseren ons dat de actie in een vrij korte periode uitgerold wordt en dat er ook nog een herfstvakantie tussen zit. Maar we vinden dat we deze kans niet voorbij kunnen laten gaan en onder druk ontstaan de mooiste dingen (zoals diamanten).

We rekenen op ieders inzet en hopen dat we minimaal 2 nieuwe doelen kunnen aanschaffen.

Met vriendelijke groet, Het Hoofdbestuur