MO15-meiden sluiten COVID-seizoen af met 'verfballetjes schieten'

28 juli 2021 14:15


Het oorspronkelijk ingeplande programma van de seizoenafsluiting van de meiden van het team MO15 viel door de nukken van de Maas letterlijk in het water. Dat werd uiteindelijk ingekort tot een wedstrijdje Paintballen bij ‘Active Paintball’ in Baarlo.

Het was even wachten op Maud en Wieteke, die samen wisten te verdwalen aan de grenzen van de gemeente. Nadat die uiteindelijk toch nog de weg naar de plaats van ‘delict’ hadden gevonden kon gestart worden met de ingelaste activiteit.

Na de speluitleg bleek al snel dat veel meiden een stuk beter waren met een voetbal dan met de kleine verfballetjes. Als een groep bange konijnen bewogen de groepen ‘rood’ en ‘geel’ langzaam over het speelveld en beschoten elkaar van grote afstand. Uiteindelijk werd de schroom wel wat afgeworpen en stoven veel meiden toch nog als volleerde Rambo’s op elkaar af.

Coach Rob werd daarbij zeker niet ontzien en zelfs zwaar ‘onder vuur’ genomen na zijn overgave! Nadat ook Pleun en Kelly als laatste kemphanen door de munitie heen waren, was het dan echt tijd om een punt te zetten achter het door COVID-19 ongelofelijk merkwaardig verlopen seizoen 2020-2021.

Op naar een nieuw seizoen, met hopelijk minder hindernissen en meer échte speelminuten (en met een voetbal).

2021-0724_MO15_afsluiting_seizoen.jpg