Competitie-indelingen senioren seizoen 2021-2022

9 juli 2021 16:15


De klasseindelingen van alle seniorenteams zijn bekend voor het nieuwe competitieseizoen 2021 / 2022, dat in het weekeinde van 25/26 september wordt opgestart. Het competitieprogramma wordt pas einde augustus bekend gemaakt. De start van de bekercompetitie is gepland voor het weekend 4/5 september. De bekerpoules en bekerprogramma worden eind juli gepubliceerd.

Door de coronacrisis is in het afgelopen seizoen de competitie opnieuw vroegtijdig afgebroken en door de KNVB als niet gespeeld beschouwd. Baarlo 1 is conform verwachting weer ingedeeld in de 3e klasse C.  Die is  op één wijziging na vrijwel onveranderd gebleven t.o.v. vorig seizoen. Alleen Melderslo is afgevallen en overgeheveld naar de 3e klasse D. De opengevallen plek in 3C is nu ingevuld door het Midden-Limburgse Haelen. Een oude bekende.

Met Liessel is het aantal Brabantse teams net als afgelopen twee (corona)seizoenen ook beperkt gebleven tot één. Voor het overige kunnen we ook komend seizoen weer genieten van de nodige (streek)derby's. Bij Baarlo zijn de meest opvallende zaken de terugkeer van Frank Peeters en Michiel Hanssen. Venlonaar Tim Nabben begint dan aan zijn 2e seizoen bij onze club. Hopelijk dit keer een volledig seizoen.

Kortom opnieuw een interessante klasse komend seizoen waarin de verschillen in kwaliteit waarschijnlijk opnieuw minimaal zullen zijn en de vorm van de dag -  en soms wat fortuin of tegenslag - weer de doorslag zal geven.

Baarlo 2 is ingedeeld in een klasse met 11 teams. De tegenstanders zijn een mix van Noord-Limburgse en Oost-Brabantse teams. Voor competitieprogramma raadpleeg: voetbal.nl

Baarlo Vr1 gaat ook dit seizoen opnieuw de meeste km's maken, want zijn (weer) ingedeeld in een klasse met 11 teams variërend van Zuid-Limburg tot en met Oost-Brabant. 

Bekijk hieronder de klasse-indelingen door op de teamnaam te klikken.


Baarlo 1

Baarlo 2

Baarlo 3

Baarlo 4

Baarlo 5

Baarlo 6

Baarlo 7

Baarlo Vr1

Baarlo Vr2

 


Complete door de KNVB gepubliceerde indelingen standaardteams: lees verder


 

Bron: Voetbal.nl (KNVB)