Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2021-2022

9 juli 2021 16:00

De TC heeft in overleg met de trainers/leiders van afgelopen seizoen en de JC een indeling gemaakt voor de teams van komend seizoen.

De vrijwilligers van de Technische Commissie hebben na een aantal avonden vergaderen een voorlopige indeling gemaakt voor de jeugdteams van komend seizoen. Altijd een lastige klus, maar we zijn ervan overtuigd dat er een mooie indeling op tafel ligt waar we komend seizoen weer mee kunnen gaan starten.

Uiteraard is het mogelijk dat er vragen zijn over de indelingen. Ga in dit geval geen leiders/trainers/bestuursleden of andere vrijwilligers bellen. Heb je een vraag of opmerking, stuur die naar tc@vvbaarlo.nl.

Verder willen we nog even onder de aandacht brengen dat een aantal teams nog trainers/leiders zoekt. Wil jij je graag inzetten voor een team, laat het ons weten. Voor het geven van trainingen heeft elke jeugdtrainer de beschikking over een app die de trainingen al voor jou heeft uitgewerkt. Dus dat is lekker makkelijk :-). Uiteraard kun je daar een eigen invulling aan geven, maar het helpt je bij het voorbereiden van een training.

De trainingsdagen voor alle teams wordt op dit moment uitgewerkt. Ook hier wordt rekening gehouden met de verzoeken van de leiders/trainers om op bepaalde dagen te gaan trainen. We proberen alle teams weer de mogelijkheid te geven om 2 keer per week te trainen. En komend seizoen worden ook de keeperstrainingen structureel ingepland. Maar daarover later meer.

Tot slot willen we alle ouders vragen om woensdag 8 september in de agenda te reserveren voor een informatieavond in De Meeren. Na deze bizarre coronaperiode willen we iedereen weer bijpraten over ontwikkelingen en de lopende gang van zaken voor het nieuwe seizoen. Tijdstip wordt nog vastgesteld.

Wensen wij nu iedereen alvast een fijne zomervakantie. Wij kijken al uit naar het nieuwe seizoen!

Bekijk de voorlopige teamindelingen voor de jeugd seizoen 2021-2022