Neem deel aan de EK-pool 2021!

22 mei 2021 14:30

EK-voetbal gaat spoedig weer van start. Bij het WK 2018 was de georganiseerde pool een groot succes. Daarom ook dit keer opnieuw een pool, dankzij organisator Jarno Hertsig. Doe gezellig mee met vrienden, familie en/of kennissen. Iedereen mag meedoen!

De EK pool wordt georganiseerd vanuit het nieuwe merk voor Baarlo, 'Baarlo samen trots'. Het is dus geen EK pool van alleen de voetbalclub, maar juist een samenwerking. Onderstaande informatie is ook te vinden op https://www.baarlo.info/portfolio/baarlo-ek-pool/.

Het inschrijfgeld bedraagt €10 en de totale inleg wordt weer gegarandeerd uitbetaald.

Via de volgende link is deelname mogelijk:

Naam subleague: ekbaarlo

Via bovenstaande link kom je automatisch in de subleague terecht. Wel moet de organisator dit  eerst nog even goedkeuren, dit kan dus even duren. Heb je al een gebruiker (van 3 jaar geleden), dan hoef je je niet opnieuw te registreren.

De poule eindstanden en statistieken moet je voor aanvang van het toernooi voorspellen, de uitslagen van de wedstrijden kan tot 1 minuut voor de wedstrijd.  Onderstaand zijn de spelregels, puntentelling en toelichting te raadplegen

Het prijzengeld is €10 en zal dus volledig uitgekeerd worden. Meer informatie over de prijsverdeling volgt zodra het definitieve aantal deelnemers bekend is. Het prijzengeld kan betaald worden middels een tikkie. Stuur een appje naar Jarno: 06-28643632 met daarin je naam en je krijgt een Tikkie.

Deelname aan de poule is pas definitief nadat het inschrijfgeld betaald is. Geef hierbij ook even je e-mailadres door, dan kan ik je op de hoogte houden tijdens het EK, voor o.a. het prijzengeld!

Flexvoetbal is ook beschikbaar als app. In de app kun je snel je uitslagen invullen en eventueel meldingen krijgen dat je dit nog moet doen.

De uiterste inschrijfdatum is 11 juni 21:00 uur.

Mochten jullie nog vragen hebben, dan stuur even een appje of mail naar ekbaarlo@hotmail.com

De organisatie behoudt ten alle tijden het recht om spelers uit te sluiten van deelname. Bij een gelijke eindstand wordt het prijzengeld verdeeld over deze prijswinnaars

Veel succes!

Organisatie: Jarno Hertsig

06-28643632

_____________________________________________________________________________________________________________________

1. UITLEG PUNTENSYSTEEM

Je verdient punten door uitslagen (gedeeltelijk) goed te voorspellen. Daarnaast kun je bonuspunten verdienen door het (gedeeltelijk) goed voorspellen van standen en/of statistieken.

Wedstrijden

• Goed voorspellen van de volledige uitslag: 200 punten (voorspelling 2-1, uitslag 2-1)
  • Goed voorspellen van een gelijkspel: 100 punten (voorspelling 1-1, uitslag 2-2)
  • Goed voorspellen van de winnaar: 75 punten (voorspelling 3-1, uitslag 2-0)
  • Goed voorspellen van het aantal doelpunten van een team: 20 punten (voorspelling 2-1, uitslag 0-1)

Poule eindstanden

• 1 plek juist: 50 punten
  • 2 plekken juist: 125 punten
  • 3-4 plekken juist: 250 punten

• Goed voorspellen van de kampioen: 250 punten
  • Goed voorspellen van de topscorer: 250 punten
  • Goed voorspellen van het totaal aantal doelpunten: 400 punten (25% van de overgebleven punten eraf per doelpunt ernaast)
  • Goed voorspellen van het aantal gele kaarten: 400 punten (25% van de overgebleven punten eraf per kaart ernaast)
  • Goed voorspellen van het aantal rode kaarten: 400 punten (25% van de overgebleven punten eraf per kaart ernaast)

Aanvullende opmerkingen

1. Onder uitslag wordt verstaan de stand na 90 minuten plus de eventuele verlenging. Strafschoppenseries tellen niet mee.
  2. Bij een gelijke stand in topscorers worden deze allen als topscorer gerekend.
  3. Tot het totale aantal doelpunten worden strafschoppenseries niet meegerekend. Doelpunten in verlengingen tellen wel mee voor het totaal.
  4. Een goede voorspelling van het aantal gele of rode kaarten levert 400 punten op. Zit je er 1 naast, dan krijg je 400 x 0,75 = 300 punten. Zit je er 2 naast dan krijg je 400 x 0,75 x 0,75 = 225 punten. Enzovoorts.

2. Tot wanneer kan ik mijn voorspelling invullen of aanpassen?

Voorspellingen van wedstrijden kunnen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd ingevoerd of gewijzigd worden. Het invoeren of aanpassen van de poule eindstanden, topscorer en kampioen kan tot de start van het toernooi. Daarna kan dit niet meer gewijzigd worden.

3. En hoe zit het met de 8e finale, kwartfinales, halve finales en finale?

Zodra landen geplaatst zijn voor deze wedstrijden zullen deze worden ingevuld. Verder kunnen deze wedstrijden ook tot 1 min voor de start worden voorspeld. Het is dus niet nodig om deze nu al in te vullen.

4. Wanneer worden de uitslagen ingevoerd?

Uitslagen worden zo snel mogelijk na het einde van een speeldag ingevoerd. Mocht dit niet lukken, dan zullen de uitslagen in ieder geval voor 12.00 uur op de volgende dag ingevoerd worden.

5. Welke uitslag vullen jullie in?

Als uitslag telt de stand na 90 minuten plus de eventuele verlengingen. Strafschoppenseries tellen niet mee.

6. Wanneer worden de punten voor de poulefase en/of de statistieken toegekend?

De punten voor de poulefase worden toegekend een dag nadat de poulefase is afgelopen. De punten voor de statistieken worden een dag na het einde van het toernooi toegekend.

7. Wat gebeurt er bij verplaatste wedstrijden?

Indien wedstrijden verplaatst worden naar een nadere dag of tijdstip, dan zal deze wijziging doorgaans op tijd worden doorgevoerd in het speelschema. Mocht het om welke reden dan ook niet op tijd gebeuren, waardoor spelers onterecht voordeel kunnen krijgen, kiest de organisatie een passende oplossing om dit op te lossen.