Aanmelden VV Baarlo Oranjefestival 19 juni 2021

28 april 2021 8:45

Op zaterdag 19 juni (in plaats van 12 juni) organiseren we in samenwerking met de KNVB het Oranjefestival voor alle jeugd van 4 - 12 jaar.

Zaterdag 12 juni is door de KNVB uitgeroepen tot 'nationale voetbaldag'. We hadden hier het Oranjefestival gepland, maar omdat veel van onze teams dan op toernooi zijn bij onze buurvereniging VV Helden, hebben we deze activiteit een week verplaatst. Concreet betekent dit dat het Oranjefestival plaats zal vinden op zaterdag 19 juni, voor alle jeugd van 4-12 jaar.

Het volledige programma wordt nu uitgewerkt, maar alle jongens en meisjes die mee willen doen kunnen zich al aanmelden. Iedereen kan mee doen, je hoeft geen lid te zijn van VV Baarlo of een andere voetbalclub. Dus geef het door en neem je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee.

Meld je aan voor het VV Baarlo Oranjefestival

Flyer oranjefestival